Cizre'de Kanaat Önderinin Evine El Yapımı Bomba Atıldı - Son Dakika
Güncel

Cizre'de Kanaat Önderinin Evine El Yapımı Bomba Atıldı

Cizre\'de Kanaat Önderinin Evine El Yapımı Bomba Atıldı

Cizre'nin ve bölgenin önemli kanaat önderlerinden Şeyh Baki Haşimi'nin evine el yapımı bomba ile saldırı düzenlendi.

27.10.2013 03:08

Cizre'nin ve bölgenin önemli kanaat önderlerinden Şeyh Baki Haşimi'nin evine el yapımı bomba ile saldırı düzenlendi.Can kaybının olmadığı olayda vatandaşlar büyük bir panik yaşadı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bölgenin önemli kanaat önderlerinden Kadiri Tarikatı Lideri Şeyh Baki'nin evine el yapımı patlayıcı madde ile saldırı düzenlendi. Edinilen bilgilere göre gece geç saatlerde meydana gelen olayda Kadiri Tarikatı Önderi Şey Baki'nin Dağ Kapı Mahallesi Nuh Nebi Camisi arkasında bulunan evine kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından el yapımı patlayıcılarla saldırı düzenlendi.Can kaybının yaşanmadığı olayda saldırganlar gecenin karanlığından faydalanıp ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi.

Yaşanan olayın ardından olay yerine zırhlı araçlarla çok sayıda polis sevk edildi.Polisin çevre güvenliğini sağlamasının ardından olay yeri inceleme ekibi olay yerinde geniş çaplı inceleme yaptı.Polis,saldırıyı gerçekleştiren saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cizre'de Kanaat Önderinin Evine El Yapımı Bomba Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement