Cnr Avrasya Boat Show 15 Şubat'ta Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Cnr Avrasya Boat Show 15 Şubat'ta Açılıyor

Cnr Avrasya Boat Show 15 Şubat\'ta Açılıyor

Karada yapılan dünyanın ikinci en büyük tekne ve yat fuarı "CNR Avrasya Boat Show Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı" 1 milyar dolarlık iş hacmi yaratma hedefiyle 15 Şubat 2014 tarihinde açılacak.

23.01.2014 14:35

Karada yapılan dünyanın ikinci en büyük tekne ve yat fuarı "CNR Avrasya Boat Show- Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı" 1 milyar dolarlık iş hacmi yaratma hedefiyle 15 Şubat 2014 tarihinde açılacak.

CNR'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) desteğinde düzenlenen organizasyon, 100 bin ziyaretçi hedefiyle açılacak.

Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu (IFBSO), Uluslararası Deniz Endüstrisi Birliği (ICOMIA), Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Deniz Ticaret Odası ve KOSGEB'in de desteklediği fuarın, sektörde 1 milyar dolarlık iş hacmi yaratması hedefleniyor.

Açıklamada yer alan bilgilere göre, AB ülkeleri, BDT ülkeleri, BAE ve İngiltere gibi ülkelerden önemli alıcıların katılacağı Avrasya Boat Show'a 400 firma ile bine yakın marka katılacak.

85 bin metrekare alanda düzenlenecek fuar, 23 Şubat 2014 tarihine kadar açık kalacak. Fuarda mega yat, tekne ve yelkenlilerin yanı sıra tekne aksesuarları ve yapım malzemeleri, marina donanımları, su sporları donanımları, deniz giyim ve aksesuarları gibi ürünler sergilenecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cnr Avrasya Boat Show 15 Şubat'ta Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement