Çocuğa Otomobilin Çarpma Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Çocuğa Otomobilin Çarpma Anı Güvenlik Kamerasında

Çocuğa Otomobilin Çarpma Anı Güvenlik Kamerasında

Merkez Osmangazi ilçesinde, bakkaldan şekerleme aldıktan sonra amcasının evine dönmeye çalışan çocuğa bir otomobil çarptı Çocuğun yaralandığı kaza, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

08.02.2014 13:39

Bursa'da, yolun karşısına geçmeye çalışan 8 yaşındaki çocuk, bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Olay, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, Yusuf Kaplan (8), bakkaldan şekerleme almak için amcasının merkez Osmangazi ilçesi Zekai Gümüşdiş Mahallesi'ndeki evinden çıktı.

Şekerlemeyi aldıktan sonra eve dönmeye çalışan çocuğa, Turgut Özal Caddesi'nde yolun karşısına geçerken sürücüsünün kimliği ve plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil çarptı. Sürücü daha sonra aracıyla olay yerinden kaçtı.

Çarpmanın etkisiyle yukarı doğru yükselip yere düşerek yaralanan Yusuf Kaplan, olayı gören amcası İbrahim Kaplan tarafından bir otomobille Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, otomobil sürücüsünün bulunması için çalışma başlattı.

Bu arada, kaza, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çocuğa Otomobilin Çarpma Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement