Çocuk İşine Büyük Karışınca - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çocuk İşine Büyük Karışınca

Çocuk İşine Büyük Karışınca
13.04.2013 18:45  Güncelleme: 11:12

Kırklareli'nde çocukların kavgasını ayırmaya giden 65 yaşındaki Cihan Eriş, tartıştığı 27 yaşındaki Cingöz Demiray'ı pompalı tüfekle öldürdü.

Olay, Yayla Mahallesi Çeşme Meydanı'nda meydana geldi. Çocukların meydanda kavga ettiğini gören evli ve bir kız babası olan Cingöz Demiray, kavga eden gençleri ayırmak istedi. Bu sırada sokağa elindeki pompalı tüfekle çıkan Cihan Eriş, çocuk kavgası yüzünden Demiray ile tartıştı. İkili arasında çıkan kavgada Cihan Eriş, Cingöz Demiray'ı pompalı tüfekle başına ateş ederek öldürdü. Olayın ardından çıkan arbede sırasında katil zanlısı Eriş, Demiray'ın yakınları tarafından başına el baltası vurularak yaralandı.

Çok sayıda polis ekiplerinin geldiği meydanda çıkan arbede sonucunda katil zanlısı Cihan Eriş'in de aralarında bulunduğu 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak ambulanslarla Kırklareli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başına baltayla vurulan ve ağır yaralı olan katil zanlısı Cihan Eriş, ilk müdahalesinin ardından hayati tehlikesi nedeniyle Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis ekipleri Eriş'in kullandığı pompalı tüfek ile yaralandığı baltayı mahallede yaptığı araştırma sonucunda buldu. Cumhuriyet Savcılığı ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Demiray'ın cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocuk İşine Büyük Karışınca - Son Dakika


Advertisement