Çocuklar Denizin Tadını Çıkardı - Son Dakika
Güncel

Çocuklar Denizin Tadını Çıkardı

Çocuklar Denizin Tadını Çıkardı

Hava ve deniz suyu sıcaklığının 20 derece olarak ölçüldüğü Antalya’da, vatandaşlar sahile koştu.

29.04.2014 14:40

Hava ve deniz suyu sıcaklığının 20 derece olarak ölçüldüğü Antalya'da, vatandaşlar sahile koştu. Yüzde 60 olarak ölçülen nemden bunalan çocuklar denize girerek serinledi. Yurdun değişik bölgelerinde sağanak yağış beklenirken, Antalya'da sıcaktan bunalanlar denize akın etti.

Meteoroloji Antalya Bölge Müdürlüğü hava tahmin sonuçlarına göre, Antalya'da bugün hava ve deniz suyu sıcaklığı 20, havada bulunan nem oranı yüzde 60 olarak ölçüldü. Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde bazı vatandaşlar denizin tadını çıkarırken bazıları sadece güneşlenmekle yetindi. Dalgalı denize aldırmadan keyiflerince yüzen çocuklar sıcak hava ve denizin tadını doyasıya yaşadı.

Denize giren çocuklar arasında bulunan annesi Rus uyruklu 10 yaşındaki Aleksandra Nur Arabacı, deniz gözlükleri takıp dalgalı denizin tadını yüzerek çıkardı. Antalya'nın havasını ve denizini çok sevdiğini söyleyen Arabacı, "Hava sıcak ve güzel. Deniz tuzlu. Hava soğuk ama yüzülebilecek derecede. Antalya çok güzel denizi çok güzel" dedi.

İki okul arkadaşı Cihan ve Efe de denizin tadını çıkaranlar arasındaydı. 9 yaşındaki Civan Doğan, "İlk başta soğuk oluyor. Denize girdikçe alışıyoruz. Arkadaşlarımla birlikte geliyoruz. 23 Nisan'dan beri denize girmeye başladım" diye konuştu. Efe Can Bal ise "Soğuk gibi geliyor ama sonra alışıyoruz denize. Hava çok güzel" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çocuklar Denizin Tadını Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement