Çocuklardan Atamıza Mektup - Son Dakika
Güncel

Çocuklardan Atamıza Mektup

Çocuklardan Atamıza Mektup

Bakırköylü çocuklar atamıza mektuplarını götürecek.

09.04.2012 13:19

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Bakırköylü çocukları 21 Nisan-Cumartesi günü Anıtkabir'e "Atamıza Mektuplarımızı Götürüyoruz" etkinliği çerçevesinde götürecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası kapsamında Anıtkabir ziyaretini organize ettiklerini belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen," 21 Nisan-Cumartesi günü saat 07.00'den hareketle Bakırköylü çocuklarımızın Atamıza yazacakları mektuplarını götürmeleri için Anıtkabir'i ziyaret edeceğiz. Çocuklarımız, Atamıza karşı hissettiklerini yazıyla mektuba dökecekler ve Anıtkabir Müzesi Komutanlığına biz de mektupları teslim edeceğiz. "dedi.

Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ruhsan Tezkan da geziye 7 yaş üzeri BAKKART sahibi Bakırköylü çocukların büyükleriyle birlikte katılabileceğini ifade ederek," 21 Nisan günü yapılacak Anıtkabir Gezisinin kayıtları 9 Nisan 2012-Pazartesi başlayacak. Geziye BAKKART sahibi 7 yaş üzerindeki çocuklar anne-baba veya dede-nine refakatiyle katılabilecek. Gezinin kayıtları Belediye Başkanlığı'nın yanındaki ek hizmet binasında yapılacak. Kayıt için gelenler yanlarında BAKKART'larını ve nüfus cüzdan fotokopilerini getirmeliler.Ayrıntılı bilgi almak isteyenler 414 96 88 numaralı Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü telefonunu arayabilirler."şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuklardan Atamıza Mektup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement