Çocukluğunda Hayal Ettiği Bisikleti, Yaptırdığı Okulun Yönetimi Hediye Etti - Son Dakika
Güncel

Çocukluğunda Hayal Ettiği Bisikleti, Yaptırdığı Okulun Yönetimi Hediye Etti

Çocukluğunda Hayal Ettiği Bisikleti, Yaptırdığı Okulun Yönetimi Hediye Etti

İşadamı Muzaffer Büyük tarafından yaptırılan Şule- Muzaffer Büyük Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin ek binası törenle açıldı.

12.03.2013 15:22  Güncelleme: 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Törende, okul müdürü Emine Çataktaş tarafından Muzaffer Büyük'e çocukluk hayali olan bisiklet hediye edildi.

İşadamı Muzaffer Büyük'ün eşi Şule Büyük ve kendi adına yaptırdığı Manavgat Şule- Muzaffer Büyük Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin 17 derslikli ek binası törenle açıldı. Törene, Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Adem Uslu, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgat Belediye Başkanı CHP'li Şükrü Sözen, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, belde belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

HAYIRSEVERLERİN EĞİTİM YATIRIMI DAHA FAZLA

Manavgat Halk Eğitim Mehteran Takımı'nın yaptığı gösterinin ardından konuşan Antalya Vali Yardımcısı Turan Eren, son yıllarda kentte yapılan okulların yüzde 60'ına yakınının hayırseverler tarafından yapıldığını belirtti. Turan, Antalya'da hayırseverlerin yaptığı eğitim yatırımlarının devlet yatırımından daha fazla olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Turan, Kaymakam Bulgurlu, Milli Eğitim Müdürü Gülay, işadamı Muzaffer Büyük, eşi Şule Büyük ve diğer protokol üyeleri okulun ek binasının açılışını yaptı.

BİSİKLET HEDİYE ETTİLER

Törende, Vali Yardımcı Turan, Şule ve Muzaffer Büyük'e onur belgesi verirken, Okul Müdürü Emine Çataktaş ise Muzaffer Büyük'e 'çocukluk hayalim' dediği bir bisiklet hediye etti. Aldığı hediye karşısında şaşıran Muzaffer Büyük, "Çocukken hep bir bisikletimin olmasının hayalini kurardım. Bu benim çocukluk hayalim" dedi. Büyük, daha sonra bisiklete binerek poz verdi. - Antalya/ Manavgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocukluğunda Hayal Ettiği Bisikleti, Yaptırdığı Okulun Yönetimi Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement