Colgate Bakım Dünyası'ndan öğrencilere karne hediyesi - Son Dakika
Güncel

Colgate Bakım Dünyası'ndan öğrencilere karne hediyesi

Colgate Bakım Dünyası\'ndan öğrencilere karne hediyesi

PETKİM Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Şengül Yurt, okul öğrencilerine karne hediyesi olarak Colgate Bakım Dünyası'ndan almış olduğu diş macunlarını, sabunları ve dış fırçalarını dağıttı.

10.06.2017 09:59

Aynı zamanda aynı firmadan okula çok miktarda temizlik ürünleri de aldı. Karnelerini alan öğrenciler paket halinde diş macunu, sabun ve diş fırçası hediyesinde bulunan Okul Aile Birliği Başkanı Şengül Yurt, bir sezon boyunca elinden gelen hizmetin en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi. Colgate Bakım Dünyası yetkililerine teşekkür ettiğini de belirten Şengül Yurt,"Okulumuza yüzey temizlik ürünleri, sıvı sabun, el sabunu, diş macunu, diş fırçası ve sabun gibi ürünler gönderen Colgate Bakım Dünyası yetkilerine teşekkür ediyorum' dedi.

Öğrenciler çok mutlu oldu

Karnelerini alan öğrencilere karne hediyesi olarak diş macunu, diş fırçası ve sabun dağıtımı yapan Okul Aile Birliği Başkanı Şengül Yurt, öğrencilerin sevinmesini sağladı. Kendisine hediye veren Şengül Yurt'a sarılan bir çok öğrenci, 'Seni seviyoruz. Hakkınızı helal edin' diye sevgilerini dile getirdiler. Şengül Yrut ise öğrencilere sarılarak hediyelerini güle güle kullanmalarını istedi.

Veliler de teşekkür etti.

Çocuklarına karne hediyesi olarak Colgate Bakım Dünyası'nın marka ürünlerini veren Şengül Yurt'a teşekkür eden öğrenci velileri, yapılan bu güzel Jestten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Okul velileri teker teker Şengül Yurt'la vedalaşarak çalışmalarından dolayı Şengül Yurt'a teşekkür ettiklerini söylediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Colgate Bakım Dünyası'ndan öğrencilere karne hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement