Çorlu'da 700 Öğrenci Şehitlikte Dua Edip, 15 Temmuz Şehitlerini Andı - Son Dakika
Güncel

Çorlu'da 700 Öğrenci Şehitlikte Dua Edip, 15 Temmuz Şehitlerini Andı

Çorlu'da 700 öğrenci şehitlikte dua edip, 15 Temmuz şehitlerini andıTEKİRDAĞ'da Çorlu İlçe Müftülüğü'ne bağlı yaz Kuran kursuna giden 700 kadar öğrenci, 15 Temmuz şehitleri için Çorlu şehitliğinde bir araya gelerek dua etti.

13.07.2017 18:21

Çorlu'da 700 öğrenci şehitlikte dua edip, 15 Temmuz şehitlerini andı

TEKİRDAĞ'da Çorlu İlçe Müftülüğü'ne bağlı yaz Kuran kursuna giden 700 kadar öğrenci, 15 Temmuz şehitleri için Çorlu şehitliğinde bir araya gelerek dua etti.

Çorlu Müftülüğü, 15 Temmuz Şehitleri Anma haftası kapsamında yaz Kuran kurslarına katılan 700 öğrenci ve öğretmenleriyle birlikte Çorlu Şehitliği'nde anma programı düzenledi. Programa Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Müftüsü Adem Gülmek, Milli Eğitimi Müdürü Mustafa Güçlü, Ak Parti İlçe Başkanı Kerim Atalay, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Müftü Adem Gülmek gençlerden vatanına ve milletine hayırlı birer nesil olmaları konusunda söz isteyerek, "Belki birçok evladımız ilk kez burayı gördü. Bizler bugün burada hayatta olan ve bizlerle beraber olan şehitlerimizi ziyarete geldik. Sevgili gençler, vatan bizim üzerinde yaşadığımız sadece bir toprak parçasından ibaret değildir. Toprağı toprak yapan değerler vardır. Çorlu Müftülüğü olarak yaz Kuran kurslarımızın bir dersliğini Çorlu Şehitliğimizde yapıyoruz. İçimizdeki vatan sevgisinden dolayı ve bu sevginin mirasçıları siz değerli gençlerimizsiniz. Burası bir şehitlik ve bir insanın dünyada yapabileceği en büyük fedakarlığı yapan şehitlerimizin huzurunda sizlerden bir söz istiyorum. Derslerimize güzel bir şekilde çalışarak vatanımıza ve milletimize sahip çıkınö dedi.

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç da, anma programı için müftülüğe teşekkür ederek, "Zaman çok çabuk geçiyor. İleri de sizde çeşitli mevkilerde görev alacaksınız. Sizlerde çocuklarınıza bu anları anlatabileceksiniz. 15 Temmuz günü aynı ruhu hep beraber yaşayacağız" şeklinde konuştu.

Çorlu\'da 700 Öğrenci Şehitlikte Dua Edip, 15 Temmuz Şehitlerini Andı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorlu'da 700 Öğrenci Şehitlikte Dua Edip, 15 Temmuz Şehitlerini Andı - Son Dakika


Advertisement