Çorlu'da Trafik Kazası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çorlu'da Trafik Kazası

Çorlu\'da Trafik Kazası
20.01.2012 19:34

Çorlu'da, aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek bir iş yerinin önünde bulunan kaldırıma ve demir borulara çarpan sürücü, kazayı yara almadan atlattı.

Çorlu'da, aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek bir iş yerinin önünde bulunan kaldırıma ve demir borulara çarpan sürücü, kazayı yara almadan atlattı.

Kaza, Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Şehit Yüzbaşı Yücel Kantar Caddesi üzerinde meydana geldi. Yeni Sanayi Sitesi içerisinden 59 PZ 159 plakalı otomobiliyle geçen Murat G. (35) direksiyon hakimiyetini kaybederek bir iş yerinin önünde bulunan kaldırıma ve demir borulara çarptı. 3 farklı demir borunun otomobile saplandığı kazada sürücü Murat G. yara almadı.

Kaza sonrası araca saplanan demir boruları görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken, demir boruların şoför mahalline birkaç santim mesafeden geçtiği bu nedenle sürücü Murat G.'nin kazayı yara almadan atlattığı bildirildi.

Öte yandan, kaza anı güvenlik kameralarına yansırken, polis ekiplerinin yaptığı incelemede sürücü Murat G.'nin yapılan kontrollerinde 136 profil alkollü olduğu tespit edildi.

Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çorlu'da Trafik Kazası - Son Dakika


Advertisement