Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi - Son Dakika
Güncel

Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi

Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi

Bayburt'ta, Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi kapsamında 2019 yılına kadar yürütülecek faaliyetlerin planlandığı toplantı düzenlendi.

04.04.2018 18:29

Bayburt'ta, Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi kapsamında 2019 yılına kadar yürütülecek faaliyetlerin planlandığı toplantı düzenlendi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde yapılan toplantıyla Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi kapsamında 2019 yılına kadar yürütülecek faaliyetler planlandı.

İl Müdürü Abdulkadir Karabulut, toplantıda yaptığı konuşmada, Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesinin, Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansının (JICA) finansman desteğiyle Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Orman ve Su İşleri bakanlıkları işbirliğiyle yürütüldüğünü söyledi.

Projede geçen yıl için planlanan tüm faaliyetlerin tamamlandığını belirten Karabulut, şunları kaydetti:

"Bu yılki çalışmalarla ilgili planlamalarımızı da tamamladık. İlimizde proje kapsamında yer alan köylerimizde yürütülen faaliyetler kırsal yaşamın desteklenmesine önemli katkı sağlamakta olup çiftçilerimiz tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır. 2017-2019 yıllarındaki orman ve sulama yatırımları dışındaki faaliyet taleplerimizin toplam bütçesi yaklaşık 5 milyon liradır. Müdürlük olarak yürüttüğümüz çalışmalar, Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi adına ilimizde ve bölgemizde farkındalık oluşturmuştur. Bu anlamda hem projenin merkezi sorumlu ve yöneticilerine hem de projenin uygulama aşamasında görev yapan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Toplantıya Müdür Yardımcısı Serkan Yılmaz ile Çoruh Havzasında yer alan köylerin muhtarları ve teknik elemanlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çoruh Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement