Çorum'da Altın Hırsızlığı Şüphelilerinden Birisi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Çorum'da Altın Hırsızlığı Şüphelilerinden Birisi Tutuklandı

Çorum\'da Altın Hırsızlığı Şüphelilerinden Birisi Tutuklandı

Çorum'da bir ikametten yaklaşık 70 bin lira değerinde altın çaldıkları iddiasıyla yakalanan 2 zanlıdan biri tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ulukavak Mahallesi'nde gerçekleşen hırsızlık olayının ardından yapılan soruşturma sonucunda zanlıların altınları kent merkezindeki bir kuyumcuda bozdurdukları tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından zanlılardan biri tutuklanırken diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

15.08.2023 18:48

Çorum'da bir ikametten yaklaşık 70 bin lira değerinde altın çaldıkları iddiasıyla yakalanan 2 zanlıdan biri tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ulukavak Mahallesi'nde 12 Ağustos'ta bir evden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince soruşturma başlatıldı.

Olay yerinde yapılan incelemede kimlikleri belirlenen zanlılar S.Z. ve Z.D'nin, altınları kent merkezindeki bir kuyumcuda bozdurduğunu tespit eden ekipler 2 zanlıyı gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan S.Z. tutuklandı, Z.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çorum'da Altın Hırsızlığı Şüphelilerinden Birisi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement