Çorum'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Çorum'daki Trafik Kazası

Çorum\'daki Trafik Kazası

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Komiser Yardımcısı Zülfikar Yurtsever (38) memleketi Tokat'ta toprağa verildi.

25.02.2013 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Komiser Yardımcısı Zülfikar Yurtsever (38) memleketi Tokat'ta toprağa verildi.

Yurtsever'in cenazesi, otopsinin ardından Sungurlu Belediyesine ait cenaze aracı ile Tokat merkeze bağlı Büyükyıldız Beldesi'ne getirildi. Üzerine Türk bayrağı örtülü naaş, belde halkı ve Yurtsever'in arkadaşlarının omuzlarında bir süre taşındı. Bu sırada, Yurtsever'in bazı yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Cenaze, belde mezarlığında kılınan namazın ardından burada toprağa verildi.

Cenaze törenine, Yurtsever'in ailesinin yanı sıra, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Arat, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Komiser Yardımcısı Zülfikar Yurtsever'in kullandığı 19 DZ 522 plakalı otomobil, Sungurlu- Boğazkale Karayolu'nun 10. kilometresinde karşı yönden gelen ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 06 EV 8232 plakalı tır ile çarpışmıştı. Kazada, Yurtsever ve eşi Özlem (36) ile çocukları Yusuf Sezai (7) ve Senagül (11) ağır yaralanmıştı. Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Zülfikar Yurtsever, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmamıştı.

Muhabir: Ekber Türkoğlu

Yayıncı: Cemal Coşkun - TOKAT

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çorum'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement