ÇORUM-TOGG'UN YÜKLÜ OLDUĞU ÇEKİCİYİ DURDURAN BAŞKAN, KİME AİT DİYE SORDU - Son Dakika
Güncel

ÇORUM-TOGG'UN YÜKLÜ OLDUĞU ÇEKİCİYİ DURDURAN BAŞKAN, KİME AİT DİYE SORDU

ÇORUM 'da seyir halindeki bir çekicinin üzerindeki Togg'u gören Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, aracı durdurarak kime ait olduğunu sordu.

15.04.2023 00:11  Güncelleme: 00:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇORUM 'da seyir halindeki bir çekicinin üzerindeki Togg'u gören Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, aracı durdurarak kime ait olduğunu sordu.

Trabzon'a giden aracın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na ait olduğunu öğrendi.Çorum çevre yolunda çekici üzerinde Togg'u gören Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, sürücüyü durdurdu ve esprili bir dille, Bu araç kimin. Burada vize gerekli, izinsiz geçtiğinin farkında mısın diye sordu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na ait olduğunu öğrenen Başkan Aşgın ayrıca, Togg, Çorum'a yakışır ama bakanımız güle güle kullansın. İnşallah kısa süre içerisinde Çorum'a da gelir dedi.Başkan Aşgın, daha sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu telefonla arayarak, Sayın bakanım buradan bir araç geçiyor. Durdurduk, çok güzel bir araç. Bakanımızın Çorum'a bir hediyesi diye önünü kestik. Geç kalırsa bizim yüzümüzden, bilginiz olsun ifadelerini kullandı. (DHA)

ÇORUM-TOGG\'UN YÜKLÜ OLDUĞU ÇEKİCİYİ DURDURAN BAŞKAN, KİME AİT DİYE SORDU
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ÇORUM-TOGG'UN YÜKLÜ OLDUĞU ÇEKİCİYİ DURDURAN BAŞKAN, KİME AİT DİYE SORDU - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement