Coşkundeniz: Para Aşkı Satın Alamaz Ama Aşk Parayı Getirir - Son Dakika
Güncel

Coşkundeniz: Para Aşkı Satın Alamaz Ama Aşk Parayı Getirir

Coşkundeniz: Para Aşkı Satın Alamaz Ama Aşk Parayı Getirir

"Aşk mı Para mı?" konusunda Topal ve Coşkundeniz samimi açıklamalarda bulundu.

16.01.2013 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AŞK MI PARA MI? MEHMET COŞKUNDENİZ: "PARA AŞKI SATIN ALAMAZ AMA AŞK PARAYI GETİRİR"

A Haber'de Özlem Denizmen'in sunduğu Para Durumu programına oyuncu-sunucu Zuhal Topal ve gazeteci, nam-ı diğer aşk doktoru Mehmet Coşkundeniz konuk oldu.

"Aşk mı Para mı?" konusunda Topal ve Coşkundeniz samimi açıklamalarda bulundu.

Programda, "Para aşkı getirmez ama aşk parayı getirir" diyen Mehmet Coşkundeniz, "Para aşkı satın almaz ama ilişkiyi renklendirecek, aşkı kıymetlendirecek şeyleri satın alabilir. Tabi ki gereklidir. Belki gazeteciler olarak bizim de hatamız vardır; dizilerdeki hayat, gazetelerin magazin sayfalarındaki hayat insanları oraya yönlendirmeye başlıyor." diye konuştu.

"Erkeğin biraz daha fazla kazanması evdeki huzur için önemli"

Para konusunda evde erkeğin mi kadının mı sözü geçmeli sorusuna ise Coşkundeniz, "Eşler birbirinin tarafıdır rakibi değil. Ne isteniyorsa açıksa söylenmeli. Bütçe toplantısı yapılıyorsa evliliği ilişkiyi gözden geçirme toplantısı yapılmalı. Haftada 1 ilişkiyi gözden geçirme toplantısı yapılmalı. Eşler birbiriyle konuşmalı ve asıl evlenmeden önce eş olmaya niyetlenildiği zaman konuşulmalı. Erkeğin kadından biraz daha fazla kazanmasının evdeki huzuru sağlayacağını düşünüyorum. Bütçe konusunda kadın ve erkek eşit olmalı." şeklinde yanıt verdi.

"İlişkilerde paranın birinci sıraya yerleştiğini görüyorum"

Eş seçerken maddi durum önemli mi sorusunu Zuhal Topal, "Aşk benim için tabi ki önemli. Evlenirken sadece parayı gözeterek evlenmedim. Elbette belli bir mantık çerçevesinde düşünüyorsunuz. Geçim zor,herkes çalışmak zorunda. Eskiden lüks olan şeyler ihtiyaç haline geldi ama ilişkilerde paranın maalesef birinci sıraya yerleştiğini görüyorum. O çok üzücü. Ona dayalı yapılan evlikler, onun yüzünden yürüyen ilişkiler, o olmazsa biten evlilikler, dostluklar bittiği zaman üzülüyorum. Ayrıca şuna da takılıyorum; hakikaten geçim için mi para isteniyor yoksa renkli, lüks bir yaşam için mi. Geçim için isteniyorsa bu ülkede asgari ücretle geçinen milyonlarca insan var."olarak yanıtladı.

Topal, "İkili ilişkilerimde de evliliğimde de hiçbir şeyi kesinlikle sonraya ertelemeyi, yok saymayı sevmem. Ama para biriktirmeyi, yatırımı severim. Eşimle de ortak hedef ve yatırımlarımız, bireysel emeklilik ve yatırımlarımız var."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Coşkundeniz: Para Aşkı Satın Alamaz Ama Aşk Parayı Getirir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement