Erdoğan, Vefat Eden HDP'li Vekil İçin Demirtaş'ı Aradı - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, Vefat Eden HDP'li Vekil İçin Demirtaş'ı Aradı

Erdoğan, Vefat Eden HDP\'li Vekil İçin Demirtaş\'ı Aradı

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden HDP Adana milletvekili Murat Bozlak'ın eşine taziyede bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından Selahattin Demirtaş'ı aradı.

05.01.2015 01:42  Güncelleme: 08:47

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Adana Milletvekili Murat Bozlak'ın vefatı nedeniyle eşini telefonla arayarak taziyede bulundu.

ERDOĞAN, DEMİRTAŞ'LA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu akşam önce Murat Bozlak'ın eşi ve oğluyla, ardından da HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile telefonda görüştü. Erdoğan'ın, Bozlak'a rahmet, merhumun ailesine ve HDP'ye de sabır ve başsağlığı dileğinde bulunduğu öğrenildi.

BOZLAK, 3 AYDIR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Uzun bir süredir prostat kanseri tedavisi gören HDP Adana milletvekili Murat Bozlak, yaşamını yitirdi. Bozlak, yaklaşık 3 aydır Ankara'da bulunan Güven Hastanesi'nde yatıyordu.

BOYNUNA SIÇRADI

Prostat kanseri olduğunu öğrendiği günden bu yanan tedavi gören Bozlak'ın rahatsızlığı ilerlemeye başladı. Kanser, Bozlak'ın boynuna sıçramıştı. Bozlak, ilerleyen hastalığının tedavisi için yaklaşık 3 ay önce yattığı hastanede, akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

MURAT BOZLAK KİMDİR?

Murat Bozlak, 30 Aralık 1952'de Ankara Şereflikoçhisar'ın Aktaş köyünde doğdu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Serbest avukat olarak çalıştı. SODEP, SHP, Halkın Emek Partisi (HEP), Demokrasi Partisi (DEP) Kurucu üyeliğinde; Halkın Demokrasi Partisi (HADEP)'in Kurucu Üyeliği ve Genel Başkanlığında bulundu. İyi düzeyde Kürtçe bilen Bozlak, evli ve 3 çocuk babasıydı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan, Vefat Eden HDP'li Vekil İçin Demirtaş'ı Aradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • tatar: kömürü boll olsunn inşalahhhh ve aminn diyenlere hiç birzaman 2 rekaat namaz kıldınızmı imandan dinden haberiniz olsa kimsenın arkasından ateşi kömürü bol olsun denilmiyeceğini bilirdiniz 19 27 Yanıtla
  • Üzgün:(: ALLAH rahmet eylesin mekanin cennet olsun:( 20 9 Yanıtla
  • eren: allah rahmetini esirgesin şimdi şehitlerin karşısında nasıl hesap verecek onu düşünsün 9 19 Yanıtla
  • Üzgün:(: Allah rahmet eylesin... 18 9 Yanıtla
  • samsun_davud: DANANIN KUYRUĞU KOPACAK DANA BU SEFER BİZDE KALACAK DİYEN ADAMI BULUNDUĞUNUZ MAKAMADAN ARAMAK YAKIŞMADI. . . 7 15 Yanıtla
  • rojhat: ÖLDÜYSE GÖMÜN. . . ZATEN YAŞLANMIŞ. . . 3 17 Yanıtla
  • Sait: Bir insan öldu zaman onu arkasinda konustu zaman hic dinde anlemyen vahsi ulkucu her kese allah rahmet etsin 11 5 Yanıtla
  • rojhat UYARIYOR PKK BARIŞA DEĞİL BÜYÜK BİR SAL: ZERDÜŞLERE ATAİSLERE KARŞI CAN SİPERANE ONURUYLA NAMISIYLA DİRENEN KÜRT KARDEŞLERİM GÖNLÜM DUALARIM SİZİNLEONURUYLA NAMISIYLA ZERDÜŞLERE KARŞI DİRENEN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE SELAM OLSUN. 7 7 Yanıtla

Advertisement