Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yoğun Programı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yoğun Programı

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın Yoğun Programı
13.04.2016 14:16

Haber: Özgür ALTUNCU / Kamera: Güven USTA - İstanbulDHACumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı'nın 13. İslam Zirvesi kapsamında İstanbul'da bulunan bazı liderleri Mabeyn Köşkü'nde kabul ediyor.

Haber: Özgür ALTUNCU/ Kamera: Güven USTA - İstanbulDHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı'nın 13. İslam Zirvesi kapsamında İstanbul'da bulunan bazı liderleri Mabeyn Köşkü'nde kabul ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk olarak saat 11: 30'da Malezya Başbakanı Necib Rezak'ı kabul etti. Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü'nde yaklaşık 1 saat süren görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti.

NAZARBAYEV İLE ÇALIŞMA YEMEĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ardından Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbeyav ile başbaşa görüştü. Erdoğan Nazarbayev ile çalışma yemeğinde bir araya geldi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yoğun Programı - Son Dakika


Advertisement