Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'dan 19 Mayıs mesajı
19.05.2026 12:45  Güncelleme: 12:46

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Erdoğan mesajda, tüm gençlerin bayramını kutlayarak, Atatürk ve silah arkadaşları ile şehit ve gazileri saygıyla andı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı 

"ATATÜRK'Ü VE SİLAH ARKADAŞLARINI SAYGIYLA ANIYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında, "Tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı tebrik ediyor; ülkemizde ve yurt dışında yaşayan gençlerimizin tamamına selamlarımı, sevgilerimi gönderiyorum. Milli Mücadele'nin başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, Peygamber Ocağımızın kahraman mensuplarını saygıyla anıyorum. Milletimiz için canını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize hayırlı ve sağlıklı ömürler diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı - Son Dakika


Advertisement