Cumhurbaşkanı Gül, üç gün memleketi Kayseri'de, gündüz yoğun etkinliklerden dolayı, ancak geceleri görüşme fırsatı bulduğu babası ve annesiyle birlikte, Melikgazi ilçesi Kergah mevkii Gül sokakta bulunan iki katlı bağevinde bu sabah kahvaltı yaptı. Sucuk, pastırma, beyaz peynir, domates, salatalık ve sıcak pidenin bulunduğu kahvaltı sofrasında Gül, babasıyla yan yana oturarak,eski günleri andı.
Bağevinin bahçesinden eliyle topladığı kırmızı ve beyaz gülleri bir vazoya koyan 87 yaşındaki Ahmet Hamdi Gül oğluyla yaptığı sohbetin ardından onunla vedalaşırken, "Allah herkese senin gibi yurdunu, milletini, devletini, ailesini seven,annesine, babasına sevgide saygıda kusur etmeyen evlat versin" diye dua etti.
Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra adını taşıyan üniversitenin Mimarsinan Kampusu ile Büyükşehir Belediyesinin Anadolu Harikalar Diyarı inşaatını gezdikten sonra özel uçağıyla başkente döndü.
Son Dakika › Güncel › Cumhurbaşkanı Gül, Anne ve Babasını Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.