Cumhurbaşkanı Gül: Lübnan Cumhurbaşkanıyla Konuşacağım - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı Gül: Lübnan Cumhurbaşkanıyla Konuşacağım

Cumhurbaşkanı Gül: Lübnan Cumhurbaşkanıyla Konuşacağım
09.08.2013 14:45  Güncelleme: 14:52

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazı sonrası THY pilotlarının Lübnan'a kaçırılmasıyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gül, THY pilotlarını Lübnan'da kaçırılmasıyla ilgili "Maalesef doğru. Lübnan zor bir yer, riskleri çok olan bir yer. Hemen bununla ilgili temaslara geçildi. Dışişleri bakanımız konuşması gereken kişilerle konuştu ben de cumhurbaşkanıyla konuşacağım. Umut ediyorum ki sağ salim kurtarırız" dedi.

Gül, pilotları kimim kaçırdığının sorulması üzerine, "Bazı tahminlerimiz var" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Gül, İlker Başbuğ'un mektubuyla ilgili soruya da, "Dün de dediğim gibi kanun yolu açık. Yargılama süresi bitmemiş vaziyette. Yüksek mahkemeler bütün hususları dikkate alıp bunları inceleyecektir" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Gül: Lübnan Cumhurbaşkanıyla Konuşacağım - Son Dakika


Advertisement