Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba için taziye mesajı yayımladı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba için taziye mesajı yayımladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba için taziye mesajı yayımladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba için taziye mesajı yayımladı. Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.' ifadesine yer verdi.

23.05.2024 01:13

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba için taziye mesajı yayımladı.

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadesine yer verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba için taziye mesajı yayımladı - Son Dakika


Advertisement