Cumhurbşkanı Gül Kamu İhale Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'u Onayladı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbşkanı Gül Kamu İhale Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'u Onayladı

Cumhurbşkanı Gül Kamu İhale Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun\'u Onayladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 6504 sayılı "Kamu İhale Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"u yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderdi.Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Gül, 503 sayılı...

27.11.2013 18:44

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 6504 sayılı "Kamu İhale Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"u yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderdi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Gül, 503 sayılı "T.C. Başbakanlık Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile Azerbaycan Cumhuriyeti Haberleşme ve Enformasyon Teknolojileri Bakanlığı ve Azerbaycan Cumhuriyeti Milli Televizyon ve Radyo Şurası Arasında Televizyon Yayıncılığı Alanında İşbirliğine Dair Protokol ile Teknik Hizmet Sözleşmesinin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun" ile 6504 sayılı "Kamu İhale Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"u yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderdi.

-SEÇİM MALZEMELERİ DOĞRUDAN TEMİN YOLUYLA ALINACAK-

Cumhurbaşkanı Gül'ün onayladığı, Kamu İhale Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile sadece seçim dönemi bitmeden önce seçimlerin yenilenmesine veya ara seçime ya da Anayasa değişikliklerinin halkoyuna sunulmasına karar verilen hallerde değil; süresinde yapılan milletvekili genel seçimleri, mahalli idareler genel seçimleri ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de kullanılan seçim malzemeleri, filigranlı oy pusulası kağıdı ve filigranlı oy zarfı kağıdı alımı ile oy pusulası basımı, oy zarfı yapımı hizmetleri ile bu seçimlere yönelik her türlü seçim malzemelerinin alımı ile yurt dışı seçim harcamaları ve oy pusulası basım hizmetlerinin doğrudan temin yoluyla alınacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Cumhurbşkanı Gül Kamu İhale Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'u Onayladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement