Cumhuriyet Bayramını Ezginin Günlüğü ile Kutladılar - Son Dakika
Güncel

Cumhuriyet Bayramını Ezginin Günlüğü ile Kutladılar

Cumhuriyet Bayramını Ezginin Günlüğü ile Kutladılar

Gazianteplilere modern cafecilik tarzında değişik bir konsept sunan ve yeniliklerin öncüsü olan eskici cafe düşler bahçesi, 29 Ekşim Cumhuriyet bayramını Ezginin günlüğü ile kutladı.

29.10.2013 15:47

Önceki gece cafenin kapalı alanında çok sayıda izleyicinin katıldığı konserde düşler bahçesi bir yeniliğe daha imza atmayı başardı.

Ezginin Günlüğü grubu sahneye gelerek Gazianteplilere unutulmaz anlar yaşattı. Nadir Göktürk, Hüsnü Arkan, Eylem Atmaca, Cafer İşleyen ve Erkan Gürerden oluşan grup üyeleri, Darda mıyız, Rüya, İlk aşk gibi hafızalarda yer eden albümlerindeki sevilen parçalarını seslendirdi.

Sigaramın dumanına sarsam, Bana bir koca lazım, Eksik bir şey gibi parçalar coşkuyla dinlendi. Grup ayrıca seksenli ve doksanlı yıllarda çıkardıkları Ebruli ve Bahçedeki sandal gibi eski albümlerindeki parçalara da yer vererek Maltepelileri geçmişe götürdü. Grup üyelerinin söylediği parçalara hep beraber katılan vatandaşlar, zaman zamanda telefonları ile fotoğraf çekerek o anı ölümsüzleştirdiler. Grup alkışlarla konserini tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cumhuriyet Bayramını Ezginin Günlüğü ile Kutladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement