D Howard 4 Basketbol Dünyasıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

D Howard 4 Basketbol Dünyasıyla Buluştu

D Howard 4 Basketbol Dünyasıyla Buluştu

Adidas, bu sezon NBA'in en baskın ve büyük isimlerinden olan ve üç defa NBA'de Yılın Savunma Oyuncusu seçilen Dwight Howard'ın ismini taşıyan, daha hızlı ve güçlü D Howard 4 ayakkabısını sundu.

04.11.2013 16:29

Yeni D Howard 4 rahat ve destekli üst kısmı ile bir araya gelen, Crazyquick teknolojisine sahip tabanı ile hız ve güç için tasarlandı. Ayakkabının üzerinde bulunan spiral şekilli dalgalar Dwight'ın oyun tarzından ve şutları bloke etmek, ribauntları yakalamak üzere alanını korumak için 3 saniye koridorunda çizdiği dairelerden esinleniyor.

Dwight'ın kişiliği ile uyumlu parlak ve renkli üst kısmı ile dikkat çeken D Howard 4'ün krom görünüme sahip dili ve üç bantı, basketbol sahasında oyuncuların öne çıkmasını sağlıyor. Dilin üzerinde, Dwight'ın özel DH logosu bulunuyor.

Yepyeni bilek kısmı, ekstra dolgusu ile savunmada dayanıklılık için konfor ve destek sunuyor. SPRINTWEB ve TECHFIT üst kısım, maksimum nefes alabilirlik ve hafif destek yaratıyor. Kalıplı EVA orta taban ise hafif ve destekli kullanım sunuyor.

miCoach SPEED_CELL uyumlu yeni D Howard 4'ün dış tabanında, daha fazla çekiş gücü için çift yönlü flex bölgesine sahip eklemli ayak ön kısmı gibi Crazyquick teknoloji unsurları da var.

adidas D Howard 4 tüm adidas mağazaları ve yetkili satış noktalarında 338 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel D Howard 4 Basketbol Dünyasıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement