D-Smart Dizi Keyfini Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

D-Smart Dizi Keyfini Sürdürüyor

D-Smart Dizi Keyfini Sürdürüyor

Nisan'da D-Smart SinemaTV ile kaliteli yabancı dizi keyfinin vitesini yükseltiyor!

09.04.2013 08:23

D-Smart, SinemaTV ile Nisan'da dünyanın en çok takip edilen iki yabancı dizisini daha izleyicisine sunacak. Türk televizyonlarında ilk kez yayınlanacak olan Danimarka - İsveç ortak yapımı "The Bridge" 4 Nisan'dan, Guinness Rekorlar Kitabı'na giren fenomen dizi "Downton Abbey" ise 5 Nisan Cuma'dan itibaren her hafta D-Smart 7. Kanal'da yayın yapan SinemaTV ve SinemaTV HD'de. Her iki dizinin de yayın saati 21.00

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformu D-Smart, SinemaTV ile Nisan'da iki kaliteli yabancı diziyi daha Türk televizyonlarında ilk kez olmak üzere seyircisine sunuyor. Tüm dünyada geniş bir izleyici kitlesinin takip ettiği diziler D-Smart 7. Kanalında yayın yapan SinemaTV ve SinemaTV HD'de yayınlanacak. Danimarka'da "Bron", İsveç'te "Broen" ismiyle yayınlanan "The Bridge", 4 Nisan Perşembe ve fenomen dizi "Downton Abbey" de 5 Nisan Cuma'dan itibaren D-Smart izleyicilerinin yeni alışkanlıkları olacak.

Sıra dışı bir seri katil hikayesi: "The Bridge/ KÖPRÜ"

Danimarka ve İsveç'i birbirine bağlayan Öresund Köprüsü'nde elektrikler birdenbire kesilir. Elektrikler yeniden geldiğinde köprüde ortadan ikiye bölünmüş bir ceset bulunur.

Cesedin İsveçli bir politikacıya ait olduğu düşünülür. Ancak otopsi sonucu cesedin alt kısmının Danimarkalı bir hayat kadınına ait olduğu ortaya çıkar ve iki ülke soruşturmayı ortak yürütmeye başlar. İsveç polisi Saga Noren ve Danimarka'dan da Martin Rohde, bir magazin muhabiri aracılığıyla dış dünyayla iletişim kurmaya çalışan katilin peşine düşerler. Bu cinayet bir başlangıçtır; katilin amacı ise toplumda görmezden gelinen sorunlara dikkat çekmektir.

The Bridge - Künye:

Ülke: İsveç, Danimarka

Süre: 60 dak.

Tür: Suç, Gerilim

Yapım Yılı: 2011

Yönetmen: Henrik Georgsson, Charlotte Sieling, Lisa Siwe

Oyuncular: Sofia Helin, Kim Bodnia, Dag Malmberg

Yayın tarihi: 4 Nisan'dan itibaren her Perşembe, 21.00'de SinemaTV'de

"Dünyanın eleştirmenlerce en çok beğenilen televizyon şovu": "Downton Abbey"

İngiltere'de Downton Malikanesi'nde yaşayan Crawley ailesi ve çalışanlarının yaşantısını anlatan dizi, I. Dünya Savaşı yıllarında geçiyor. "Dünyanın eleştirmenlerce en çok beğenilen televizyon şovu" olarak 2011 yılı Guinness Rekorlar Kitabı'na da giren dizi, 2011 Emmy Ödülleri'nde, "En İyi Mini Dizi", "En İyi Mini Dizi –Yönetmeni, Senaristi, Yardımcı Aktrisi", "Kostüm" ve "Sinematografi" dallarında ödül kazandı. 2012 Altın Küre Ödülleri'nde de "En İyi Mini Dizi" seçildi.

Dizi, İngiltere'de kadınların miras ve ünvan haklarının olmadığı bir dönemde geçiyor. Lord Grantham, 3 kızı olduğu için mirasını bırakacak kimse bulamamaktadır. Kendine yakın mirasçı olarak kuzenini belirleyen Lord'un büyük kızı Mary de, evliliğini garanti altına almak için aileye yakın diğer bir kuzenle nişanlanır. Titanik faciasının yaşanması, Downton sakinlerini ilginç olaylarla karşı karşıya getirir. Yeni varisin kim olacağı, Mary'nin evliliği, Downton'ın geleceği ve I.Dünya Savaşı dizinin konu örgüsünü oluşturan olaylardan sadece birkaçı.

Downton Abbey – Künye:

Ülke: İngiltere

Süre: 65 dak.

Tür: Dram

Yapım Yılı: 2010

Oyuncular: Hugh Bonneville, Phyllis Logan, Elizabeth McGovern

Yayın Tarihi: 5 Nisan Cuma'dan itibaren her Cuma 21.00'de SinemaTV'de.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel D-Smart Dizi Keyfini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement