Dağda Ölen Üniversiteli Dağcı Uludağ'ın Zirvesinde Anıldı - Son Dakika
Güncel

Dağda Ölen Üniversiteli Dağcı Uludağ'ın Zirvesinde Anıldı

Dağda Ölen Üniversiteli Dağcı Uludağ\'ın Zirvesinde Anıldı

Kazbek Dağı'na yaptığı tırmanış sırasında 5 bin metreden düşerek hayatını kaybeden üniversiteli dağcı Emre Kuruoğlu, ölümünün 1.yıldönümünde Bursalı dağcılar tarafından Uludağ'ın zirvesinde anıldı.

23.01.2012 11:26

Kazbek Dağı'na yaptığı tırmanış sırasında 5 bin metreden düşerek hayatını kaybeden üniversiteli dağcı Emre Kuruoğlu, ölümünün 1. yıldönümünde Bursalı dağcılar tarafından Uludağ'ın zirvesinde anıldı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Dağcılık Kulübü (DPÜDAK) üyesi Emre Kuruoğlu, arkadaşları Sefa Sağlam ve Burhan Aydın ile birlikte geçtiğimiz yıl Büyük Kafkaslar'ın en büyük doruklarından olan 5033 metre yüksekliğindeki Kazbek Dağı'na tırmanırken kayarak vadiye düşmüş ve hayatını kaybetmişti.

Talihsiz olayın 1. yıldönümünde Bursalı dağcılar Emre Kuruoğlu'nu unutmadı. Servet Akpınar, Yüksel Çalıkoğlu, Gökhan Kapoğlu, Özgür Mert'ten oluşan profesyonel dağcı ekip, Kuruoğlu'nu anmak için Uludağ oteller

bölgesinden başlayarak Volfram madeni üzerinden 2496 metrelik küçük zirveye çıktı. Ekip adına konuşan Servet Akpunar, bu yıl ilkini düzenledikleri zorlu yürüyüşü geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini, gelecek senelerde daha kapsamlı ve kalabalık bir etkinlik planlayacaklarını belirtti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dağda Ölen Üniversiteli Dağcı Uludağ'ın Zirvesinde Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement