Daha 3 Gün Önce Birliğine Gitmiş - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Daha 3 Gün Önce Birliğine Gitmiş

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Daha 3 Gün Önce Birliğine Gitmiş
 Güncelleme: 

Afyonkarahisar'da şehit düşen Kırıkkaleli er Ahmet Sandalcı'nın 3 gün önce birliğine gittiği öğrenildi.

Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit düşen Kırıkkaleli er Ahmet Sandalcı'nın 3 gün önce askerlik hizmetini tamamlamak için kışladaki birliğine gittiği öğrenildi.

24 yaşındaki şehit er Ahmet Sandalcı'nın askerlik hizmetine önce Samsun'da başladığı öğrenildi. Sandalcı'nın usta birliği için 3 gün önce Afyonkarahisar'a gittiği belirtildi. Babasını bir yıl önce kaybeden Ahmet Sandalcı'nın, Ankara Posta İşletmelerinde çalıştığı kaydedildi.

Kırıkkale'nin Güzeltepe mahallesinde oturan anne Hacer ve yakınları şehit haberi üzerine gözyaşlarına boğuldular. Anne Hacer Sandalcı, "İnanmıyorum" diyerek sinir krizi geçirdi.

Kaynak: DHA