Daily Mail: "Markovic, Fenerbahçe'de Etkili Olursa Liverpool Ona İkinci Şans Verebilir" - Son Dakika
Güncel

Daily Mail: "Markovic, Fenerbahçe'de Etkili Olursa Liverpool Ona İkinci Şans Verebilir"

Faruk ZABCI - LONDRA / DHA Fenerbahçe'nin almayı hedeflediği Liverpool'lu Sırp yıldız futbolcu Lazar Markovic'in bir sezon için Fenerbahçe'ye kiralanmak üzere olduğuna dikkat çeken Daily Mail gazetesi, "Lazar Markovic Fenerbahçe'de etkili olursa Liverpool ona ikinci bir şans verebilir" başlıklı haberinde Liverpool'un başka bir ligde pişmesi için Lazar Markovic'i Fenerbahçe'ye vermek istediğini bildirdi.

28.08.2015 16:10

Faruk ZABCI - LONDRA/ DHA

Fenerbahçe'nin almayı hedeflediği Liverpool'lu Sırp yıldız futbolcu Lazar Markovic'in bir sezon için Fenerbahçe'ye kiralanmak üzere olduğuna dikkat çeken Daily Mail gazetesi, "Lazar Markovic Fenerbahçe'de etkili olursa Liverpool ona ikinci bir şans verebilir" başlıklı haberinde Liverpool'un başka bir ligde pişmesi için Lazar Markovic'i Fenerbahçe'ye vermek istediğini bildirdi.

Sırp kanat oyuncusunun Türkiye'de göz dordurursa Anfield'de hala geleceği olduğunu vurgulayan İngiliz gazetesi, Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers'ın Anderlecht'in 18 yaşındaki genç ortasaha oyuncusu Samuel Bastien'in peşinde olduğunu yazdı ve 12 ay önce 20 milyon sterline transfer edilen 21 yaşındaki Sırplı yıldız futbolcuyu Liverpool'un gözden çıkartmadığını ve sezon sonunda Fenerbahçe'de başarılı olursa önümüzdeki yaz tekrar takıma almayı planladığını ileri sürdü.

Markovic'in Liverpool'daki takım arkadaşı Mario Balotelli ile aynı kaderi paylaştığına dikkat çekildi. Perşembe günü AC Milan'a bir sezonluğuna kiraya verilme muameleleri biten Balotelli gibi transfer gerçekleirse Markoviç Fenerbahçe'ye bir sezonluğuna kiralanmış olacak. Liverpool'un takıma son yaptığı transferlerle Markovic sezon öncesi maçlarda pek yer alamadı ve Liverpool başka bir ligde oynamasının ona daha yararlı olacağına karar verdi.

Aston Villa ve West Ham'ın da yaşı nedeniyle uzun bir geleceği olan Markovic'i transfer etmekle ilgilendiğinde dikkat çekildi. Liverpool Türkiye'de bir sezon oynayarak Markoviç'in futbol eğitimini geliştireceğine ve gelişmiş bir futbolcu olarak Liverpoool'a döneceğine inanıyor.Markovic Fenerbahçe'ye transfer olursa Liverpool'un Balotelli ile birlikte takım antrenmanları dışında idman yapmalarını istediği Fabio Borini ve Jose Enrique'yı yollamaya çalışacağı ileri sürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Daily Mail: 'Markovic, Fenerbahçe'de Etkili Olursa Liverpool Ona İkinci Şans Verebilir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement