Dalış Yapan Rus Turist Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Dalış Yapan Rus Turist Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Kemer ilçesinde dalış yapan Rus turist yaşamını yitirdi.

10.05.2018 15:33

Antalya'nın Kemer ilçesinde dalış yapan Rus turist yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Kemer Çamyuva Mahallesi'nde bir otele tatile gelen Rus turist Nikolay Kamvokovich (52), dalış yapmak için tekneyle denize açıldı.

Kemer Marinası açıklarında 33 metre derinlikte bulunan, 1. Dünya Savaşı batıklarından "Paris 2" savaş gemisi enkazına eğitmen ve gözetmen eşliğinde dalış yapan Rus turist, suyun altında fenalaştı.

Sağlık ve Sahil Güvenlik ekiplerine yardım çağrısı yapıldı. Tekneye alınan Kamvokovich, Kemer Sahil Güvenlik Komutanlığına götürüldü. Buradan hastaneye kaldırılan Kamvokovich, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kamvokovich'in cenazesi, otopsi yapılamak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dalış Yapan Rus Turist Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement