Darıca'da Başından Vurularak Oldurulen Kişi Berber Cıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Darıca'da Başından Vurularak Oldurulen Kişi Berber Cıktı

Darıca\'da Başından Vurularak Oldurulen Kişi Berber Cıktı
18.01.2012 12:37

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde 2 gün önce, İşiçleri Bakanı İdris Naim Şahin'in yazlık evinin de bulunduğu bölgede su kanalında başından vurularak öldürülmüş halde bulunan kişinin, ilçede berberlik yapan 66 yaşındaki Veli Özel olduğu anlaşıldı.

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde 2 gün önce, İşiçleri Bakanı İdris Naim Şahin'in yazlık evinin de bulunduğu bölgede su kanalında başından vurularak öldürülmüş halde bulunan kişinin, ilçede berberlik yapan 66 yaşındaki Veli Özel olduğu anlaşıldı.

Darıca'nın Camii Mahallesi ile Piri Reis Mahallesi'nin kesiştiği noktada, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in yazlık evinin de bulunduğu bölgede sulama kanalının içerisinde bulunan cesedin kimlik tesbiti tamamlandı. Başına iki kurşun sıkılarak öldürülen kişinin, 2 gün önce ortadan kaybolan ve ilçede berberlik yapan Veli Özel'e ait olduğu anlaşıldı. Polisin yaptığı kamera kaydı incelemelerinde, Veli Özel'in Pazar günü akşam namazı sonrası camiden çıktıktan sonra görüntülerinin bulunduğu ve bir daha hiç bir kamera kaydına girmediği belirlendi.

2 YIL ÖNCE EVLENDİĞİ EŞİNE BOŞANMA DAVASI AÇMIŞ

Yapılan araştırmalarda Veli Özel'in 2 yıl kadar önce ikinci evliliğini yaptığı ve anlaşamadığı için de boşanma davası açtığı, davanın da sürdüğü belirlendi. Veli Özel'in Pazar günü camiden çıktıktan sonra ilçedeki bir daha hiç bir kamera kaydına girmemesi, cinayetin de aynı gün akşam işlenmiş olabileceği ihtimalini kuvvetlendirdi. - Kocaeli/ Gölcük

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Darıca'da Başından Vurularak Oldurulen Kişi Berber Cıktı - Son Dakika


Advertisement