Darülaceze Sakinleri Gangnam Style ile Coştu - Son Dakika
Güncel

Darülaceze Sakinleri Gangnam Style ile Coştu

Darülaceze Sakinleri Gangnam Style ile Coştu

Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan Kasabası etkinlik alanında Darülaceze sakinlerine iftar yemeği verdi.

30.07.2013 10:23  Güncelleme: 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan Kasabası etkinlik alanında Darülaceze sakinlerine iftar yemeği verdi. Kasabaya gelmenin mutluluğunu yaşayan sakinler, Gangnam Style ve Ankara'nın Bağları ile coştu.

Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan Kasabası etkinlik alanında yaklaşık 100 Darülaceze sakinine iftar yemeği düzenledi. İftar sonrası Ramazan Kasabasını gezen Darülacezeli amca ve teyzeler, etkinlik alanına gelerek hareketli müzik isteğinde bulundu. İstekleri boş çevrilmeyen Darülaceze sakinleri, Gangnam Style ve Ankara'nın Bağları ile adeta yerinde duramadı. Unutulmaz bir akşam yaşayan sakinler, şarkı söylemeyi de ihmal etmedi.

11 senedir Darülaceze'de kaldığını söyleyen 84 yaşındaki Aykut Dönmez, "Ramazan ayı boyunca her gün farklı farklı yerlerde oruç açıyoruz. Bu hem benim hem de arkadaşlarım için değişiklikle birlikte çok büyük moral oluyor, çokta eğleniyoruz" dedi.

Darülaceze'de 8 aydır kaldığını söyleyen Özgün Güven ise, geçen sene ailesiyle birlikte orucunu açtığını ifade ederek, "Bu sene Darülaceze ailesi ile orucumu açıyorum. İnsanoğlu işte oluyor böyle ne yapalım sağlık olsun. Burası da güzel mutluyum. Allah hepsinden razı olsun. Gençlere diyecek sözüm şudur: Anne, babalarının kıymetini bilsinler" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Darülaceze Sakinleri Gangnam Style ile Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement