DAÜ ile Kıbrıs Vakıflar İdaresi'nden Yararlı Protokol - Son Dakika
Güncel

DAÜ ile Kıbrıs Vakıflar İdaresi'nden Yararlı Protokol

DAÜ ile Kıbrıs Vakıflar İdaresi\'nden Yararlı Protokol

Söz konusu protokol ile DAÜ ve KKTC KVİ arasındaki ilişkileri geliştirmek, güçlendirmek ve karşılıklı olarak işbirliğini teşvik etmek amaçlanıyor.

18.07.2013 12:26

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Kıbrıs Vakıflar İdaresi (KVİ) arasında işbirliği protokolü imzalandı. 17 Temmuz 2013 Çarşamba günü, DAÜ Rektörlük Makamı'nda imzalanan İşbirliği Protokolü'ne DAÜ adına Rektör Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak, KVİ adına ise Müdür Prof. Dr. İbrahim Benter imza koydular.

Protokol kapsamında DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi, Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (GİMER), KVİ'nin yeniden yapılandırılması amacıyla mevcut yapıyı, kurumsal, mali, idari, hukuki ve insan kaynakları yönünden inceleyerek bir değerlendirme raporu hazırlayacak ve yeniden yapılandırma çalışmalarını yürütecek. DAÜ – GİMER ayrıca Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ile mevcut proje kapsamında işbirliğine gidecektir. Talep edilmesi halinde karşılıklı mutabakat sağlanan konularda KVİ'ye danışmanlık hizmeti de verecek olan DAÜ, KVİ personelinin eğitimi ile ilgili olanaklarının kullanılmasına da izin verecek ve KVİ'nin talebi doğrultusunda KVİ personeline çeşitli konularda kurs ve/veya hizmetiçi eğitim verecektir. Protokol kapsamında ayrıca taraflar karşılıklı olarak bilimsel amaçlı toplantıların düzenlenmesini özendirecekler ve ortak araştırmaları destekleyeceklerdir.

Protokol İmza Töreni'nde DAÜ Tanıtım ve Gelişimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Nadiri, DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem Tanova, DAÜ – GİMER Başkanı ve İşletme Bölümü Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tümer, KVİ Müdür Muavini Ali Çavuşoğlu da hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DAÜ ile Kıbrıs Vakıflar İdaresi'nden Yararlı Protokol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement