Davutoğlu Eşiyle İlgili Anektodu İlk Kez Anlattı - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu Eşiyle İlgili Anektodu İlk Kez Anlattı

Katıldığı YÖK akademik arşiv toplantısında üniversitelerin tek bir düşünceye hakim olamayacağını söyleyen Davutoğlu, eşiyle ilgili bir anektodu ilk kez anlattı.

20.10.2014 12:19  Güncelleme: 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu YÖK'te akademik arşiv toplantısında akademisyenlere seslendi.

EN KEYİF ALDIĞI AÇILIŞ

Davutoğlu, YÖK'teki Yükseköğretim Akademik Arşiv Projesi tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Başbakan olduktan sonra en keyif aldığı ve istifade ettiği toplantılardan birinin Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde akademik yıl açılışı olduğunu, daha önce de Avrupa rektörleriyle bir araya geldiğinde evrensel üniversitelerin gelecek perspektifleri üzerinde kanaatlerini paylaştığını söyledi.

"EŞİME HAKARET EDİLMESİN DİYE KAPIDA BEKLEDİM"

Üniversitelerin tek bir düşüneceye ait olamayacağını, farklı fikirlerle dolu olması gerektiğini söyleyen Davutoğlu, toplantıda eşiyle ilgili bir anektodu ilk kez anlattı.

Davutoğlu; " 28 Şubat'ta neler yaşandığını biliyoruz. Bir profesör olarak eşimin ihtisas sınavını bitirme imtihanında hakaret edilmesin diye kapıda bekledim."açıklamasında bulundu.

Davutoğlu Eşiyle İlgili Anektodu İlk Kez Anlattı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Davutoğlu Eşiyle İlgili Anektodu İlk Kez Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • h.beylerbeyi: sayın başbakanım sizi kıskananlar catlasın. sizi bizler seviyoruz. vatan hainleri ister sevsin ister sevmesin. 6 15 Yanıtla
  • adalet: Bu ülke sizinle gurur duyuyor 5 15 Yanıtla
  • yeterrr: Mahalle baskısı diyor gençler bir şey bilmiyorlar ki chp baskısı yiyenler iyi bilir onu hani diyor ya chp biz hiç başa gelmedik halbuki hep baştalardı kukla bir sağcı başbakan bütün bürokrasi ellerinde ne çekti bu ülke onlardan haklısın Sn. başbakanım bir de utanmadan özgürlük insan hakları demezler mi 8 7 Yanıtla
  • haydaaaa bu nasıl konuşuyor ??: izin almış mı RTE 'den :)))) 8 4 Yanıtla
  • doğru durana, bölücülük yapmayana,: kim neden hakaret etsin ki !!! 7 4 Yanıtla

Advertisement