Decozone'da "Cliche" Sanatseverlerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Decozone'da "Cliche" Sanatseverlerle Buluştu

Decozone\'da "Cliche" Sanatseverlerle Buluştu

İstanbul merkezli Türkiye'nin ilk sanatçı kuluçka merkezi olan McArt.ist sanatçıları, İzmir'deki ilk sergilerini, Decozone Sanat Galerisi'nde açtı.

26.09.2018 08:37

Bir çok sanatseverin katıldığı sergide genç yetenekler Bilal Yılmazel, Elif Çatlıoğlu, Fatih Şimşek, Nazan Pamuk, Onur Ayan, Ömer Mirdemir, Serhat Alparslan'ın eserleri ziyaretçilerden tam not aldı.

Serginin küratörlüğünü Dr. Cem Bülent Ünal, Türkiye'nin genç ve özgün yeteneklerine mentörlük yaptıklarını belirterek "McArt.ist olarak sanatçıların ve girişimcilerin, sanatsal fikirlerini uygulamaları için destekliyoruz. Keşfettiğimiz gelecek vaat eden sanatçıları bir araya getirerek organizasyonlar düzenliyoruz. Böylece onların daha nitelikli sanat eserleri üretmelerine de destek oluyoruz. Bayyurt Şirketler Topluluğu da bu keşif yolculuğunda bize büyük destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Bayyurt Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Şener Bayyurt ise sanatsal üretime farklı bir bakış açısı ile ev sahipliği yaptıklarını dile getirerek "Yeni yeteneklerin keşfedilerek desteklenmesi gerekiyor. Biz de bu konuda verebileceğimiz tüm desteği sunuyoruz" diye konuştu. Sergileyenin de haz alacağı sergilere ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten Bayyurt, resim ve fotoğraflardan oluşan "Cliche" serginin, 19 Ekim 2018 tarihine kadar Decozone Sanat Galerisi'nde ziyaret edilebileceğini söyledi.

-

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Decozone'da 'Cliche' Sanatseverlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement