DEDAŞ Ekibi, TEİAŞ'ta Saldırıya Uğradı - Son Dakika
Son Dakika Logo

DEDAŞ Ekibi, TEİAŞ'ta Saldırıya Uğradı

DEDAŞ Ekibi, TEİAŞ\'ta Saldırıya Uğradı
19.09.2013 09:20  Güncelleme: 09:31

TEİAŞ lojmanlarında oturan bir personelin, borçtan dolayı elektriğinin kesilmesine tepki gösteren müteahhit elemanı DEDAŞ ekibinden birisini yaraladı.

DEDAŞ Müdürlüğü tarafından görevlendirilen ekip, TEİAŞ. 16 Gurup müdürlüğüne giderek buradaki lojmanlarda ikamet eden bir personelin borcundan dolayı elektriğini kesti. TEİAŞ içinde bu işlemler devam ederken kurumda müteahhit elemanı olarak görev yapan bir kişi DEDAŞ ekibine önce sözle sataştı, ardından da fiziki müdahalede bulunarak üstüne yürüdü.

Araya girenlerin müdahalesi sonucu kavga sonlandırılırken DEDAŞ personelinin aldığı darbelerden etkilendiği belirtildi.

DEDAŞ Batman müdürü Tekin Türk yaptığı açıklamada, ekibin görevini yaptığını, saldırının da TEİAŞ'la ilgili olmadığını, lojmanda oturan bir personelin borcunu ödememesi nedeniyle elektriğinin kesilmesinden kaynaklandığını belirtti. Olayla ilgili soruşturmanın iki kurum tarafından sürdürüldüğü ifade edildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel DEDAŞ Ekibi, TEİAŞ'ta Saldırıya Uğradı - Son Dakika


Advertisement