Değirmen Dergisi Beşir Ayvazoğlu'nu İlgi Odağına Aldı - Son Dakika
Güncel

Değirmen Dergisi Beşir Ayvazoğlu'nu İlgi Odağına Aldı

Değirmen Dergisi Beşir Ayvazoğlu\'nu İlgi Odağına Aldı

Değirmen Edebiyat ve Düşünce Dergisinin 32.sayısı çıktı.

22.08.2012 10:30

Değirmen Edebiyat ve Düşünce Dergisinin 32. sayısı çıktı. Medeniyet değerlerinin inşası için yola çıkan Değirmen dergisi, bir kültür adamı olan Beşir Ayvazoğlu'nu ve seçkin eserlerini odağına aldı. Akademisyenlerin ve yazarların düzeyli yazılarından oluşan dosyada Ayvazoğlu birçok cepheden ele alınıp incelendi.

"Beşir Ayvazoğlu" dosya bölümüne,

yazılarıyla katkı sunan yazarlar;

Mehmet Tekin- Kahve Yemenden Gelir!, İbrahim Şahin- Bir Fotoğraftan Roman Çıkaran Yazar: Beşir Ayvazoğlu, Hayrettin Orhanoğlu- Bir Şairin Gözünden Hayatı Okumak: Beşir Ayvaoğlu'nun Monografileri, Mehmet Nuri Yardım- Kaynak Olacak Konuşmalar: Gel Söyleşelim, Yakup Öztürk- Bir Tayyizamanın Hikayesi, Dosya kapsamında Zeynep Çetin'in Beşir Ayvazoğlu ile Yazarlık Serüveni ve Eserleri Üzerine gerçekleştirdiği bir söyleşi yer alıyor.

Değirmen'in yeni sayısı farklı şiir anlayışlarına mensup şairlerin şiirleriyle göz dolduruyor. Bu yeni sayıda Değirmen, Hayrettin Orhanoğlu'nun "Bakış Risalesi" şiiriyle okuru karşılıyor. Dergide birçok şiir yer alıyor. Değirmen dergisi, bu arada sayfalarında hikayelere yer verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Değirmen Dergisi Beşir Ayvazoğlu'nu İlgi Odağına Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement