'Deli Hüsnü'ye' Iraklılardan Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

'Deli Hüsnü'ye' Iraklılardan Yoğun İlgi

\'Deli Hüsnü\'ye\' Iraklılardan Yoğun İlgi

Kurtlar Vadisi'nde 'Deli Hüsnü' karekterini canlandıran oyuncu Adnan Erdoğan Irak'ta halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

28.08.2011 10:35

Kurtlar Vadisi dizisinde 'Deli Hüsnü' karekterini canlandıran oyuncu Adnan Erdoğan Irak'ta halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ziyaretleri boyunca halktan büyük ilgi gören Erdoğan'ı zaman zaman polis ekipleri kalabalığın arasından güçlükle çıkardı.

İstanbul'daki Zeynebiye Derneği'nin Irak'taki kutsal yerlere düzenlediği geziye katılan oyuncu Adnan Erdoğan, ülkede beklemediği bir ilgiyle karşılandı. Zirayet ettiği Necef, Kerbela ve Bağdat'ta Iraklıların yoğun ilgisiyle karşılaşan oyuncu yaşadıkları karşısında şaşkındı. Başta gençler olmak üzere Iraklılar, oyuncuyla fotoğraf çektirmek için yarıştı. Ziyaretleri boyunca zamam zaman yolda yürümekte bile zorlanan oyuncu, fotoğraf çektirmekten yoruldu. Iraklı hayranlarının arasında zaman zaman zor anlar yaşayan oyuncuyu, polis ekipleri kalabalığı dağıtarak kurtardı. Oyuncu bazen de puşi ve gözlük takarak kendini kamufule etmeye çalıştı. Irak televiyonları da oyuncuyla röportaj yapmak için sıraya girdi.

ASKER VE POLİS HAYRANLARI

Kurtlar Vadisi dizisinin Karakterine asker ve polislerin de yoğun ilgisi vardı. Ziyeretleri ve güvenlik nedeniyle sık sık güvenlik noktalarından geçen oyuncuyu askerler ve polisler hemen tanıdı. Iraklı güvenlik güçleri, önce arama yaptı sonra da oyuncuyla fotoğraf çektirdi.

ERDOĞAN: "BU KADARINI BEKLEMİYOrduM"

Gördüğü ilgi karşısında şaşkına dönen oyuncu Adnan Erdoğan, " 'Kurtlar Vadisi'ne burada büyük bir hayranlık var. Benim dizide rölüm çok az. Ona rağmen nereye gitsem yolumu çevirdiler, sarılıp fotoğraf çektirdiler sonra da ikramlarda bulundular. Bu kadarını tahmin etmiyordum" dedi. ilginin nedeni konusunda ise Erdoğan, "Ezilmiş halkların hakkını savunan Polat Alemdar karakterinin olması ve 'Kurtlar Vadisi Irak' filmin yapılması onun da ABD karşıtı bir film olmasının büyük etkisi var. Bu durum Arap dünyasında da böyle Türklere ve Polat Alemdar'a karşı yogun ilgi var" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Deli Hüsnü'ye' Iraklılardan Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement