Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı Alaağaç köyünde akşam saatlerinde şiddetli yağmur yağdı. Yağış'tan araziler zarar görürken bir evi su bastı, bir besihanenin çatısı çöktü.
Demirci ilçesine bağlı Alaağaç köyünde akşam saatlerinde 1 saat yağmur yağdı. Şiddetli yağış nedeniyle Alaağaç köyünde İrfan Kandırmış (52) isimli vatandaşa ait besihanenin çatısı çöktü.Yine Alaağaç köyüne 2 km uzaklıktaki Eseler mahallesinde Ali Önder (85) isimli vatandaşa ait evi de su bastı. Tütün arazileri de zarar gördü.
Köy Muhtarı Muzaffer Bek "Köyümüzde doğal afet yaşadık. Meydana gelen afette can kaybının olmaması en büyük temennimizdir" dedi.
Son Dakika › Güncel › Demirci'ye Bağlı Köylerde Yaşanan Afet Hayatı Olumsuz Etkiledi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.