Demircili Bayanlardan Projeye Destek - Son Dakika
Güncel

Demircili Bayanlardan Projeye Destek

Demircili Bayanlardan Projeye Destek

Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesi çerçevesinde Demircili bayanlar Manisa'ya geldi.

05.06.2013 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KENT Konseyi Kadın Meclisi'nin Manisa Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirdiği Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesi çerçevesinde Demircili bayanlar Manisa'ya geldi. Kent merkezine en uzak ilçelerden biri olan Demirci'yi de proje ortağı yaptıkları için mutlu olduklarını ifade eden Demircili bayanlar, Manisa'dan memnun ayrıldıklarını, başta Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere projeye destek veren herkese teşekkür ettiler.

Manisa Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesi' nin bu haftaki konuğu Demircili bayanlar oldu. Manisa Belediyesi'nin kendileri için tahsis ettiği 4 otobüsle sabah saatlerinde kente gelen bayanlara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu eşlik etti. Bayanları ilk durağı, Manisalılar'ın hayranlıkla ziyaret ettiği Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu oldu. Anıtta Çanakkale Savaşı'nın Türk tarihindeki önemi ile kahramanlık gösteren Manisalılar hakkında bilgi verildi. Bayanların büyük beğeni ve dikkatle incelediği anıt ziyareti sonrasında Atatürk Gençlik Merkezi ile Güzelyurt Çocuk Kültür Sanat Merkezi ziyaret edildi.

Gençlik Merkezi'nde verilen öğle yemeğinde ağırlanan bayanlar, gezinin öğleden sonraki bölümünde Manisa'nın tarihi mekanlarını gezdi. Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi Gönüllü Rehber Canan Çağlayan'ın eşliğinde Sultan Camii, Saruhan Bey Türbesi, Muradiye Camii, Mevlevihane, Ulu Camii ve Niobe'yi ziyaret eden bayanlar, mekanların tarihteki önemi hakkında bilgi edinerek, camilerde namaz kılma fırsatı buldu. Manisa'dan memnun bir şekilde ayrıldıklarını ifade eden Demircili bayanlar, kendilerini ağırladıkları için Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün başta olmak üzere Kent Konseyi Kadın Meclisi'ne teşekkür etti. Bayanlar Akpınar Dinlenme Tesisleri'nde verilen molanın ardından Demirci'ye uğurlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demircili Bayanlardan Projeye Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement