DENİZ TRAFİĞİ AZALDI, YUNUSLARA DAHA ÇOK GÖRÜLMEYE BAŞLADI - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

DENİZ TRAFİĞİ AZALDI, YUNUSLARA DAHA ÇOK GÖRÜLMEYE BAŞLADI

17.04.2020 12:42  Güncelleme: 11:40

İstanbul'da koronavirüs tedbirleri kapsamında deniz trafiğinin azalması ve balık avlamanın da yasaklanmasıyla birlikte daha çok yunus görülmeye başlandı.

İstanbul'da koronavirüs tedbirleri kapsamında deniz trafiğinin azalması ve balık avlamanın da yasaklanmasıyla birlikte daha çok yunus görülmeye başlandı. Galata Köprüsü ve Zeytinburnu açıklarında görülen yunuslar renkli görüntüler oluşturdu. Galata Köprüsü ve Zeytinburnu açıklarında yunuslar kameralara yansırken, Zeytinburnu açıklarında balık sürüsünün peşinden giden kalabalık bir yunus sürüsüne martılar da eşlik etti. Uzun süre kıyıya yakın şekilde yüzen yunuslar daha sonra gözden kayboldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DENİZ TRAFİĞİ AZALDI, YUNUSLARA DAHA ÇOK GÖRÜLMEYE BAŞLADI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement