Denizli'nin Honaz İlçesi'nde, jandarma tarafından aranan bir otomobilde 1 kilo 24 gram eroin ele geçirilirken, 2 kişi tutuklandı.
Antalya'dan Kocabaş Mahallesi'ne uyuşturucu madde getirileceği ihbarını edinen İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, geçen salı günü, Kocabaş Mahallesi'nde girişinde yolda önlem aldı.
İçinde A.R.B. ile M.U.'nun bulunduğu otomobili mahalle girişinde durduran ekipler, aradıkları araçta 1 kilo 26 gram eroin, 1 gram kokain, 3 gram esrar ile av tüfeği fişeği ele geçirdi. Gözaltına alınan A.R.B. ile M.U., İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı da tutuklandı. - Denizli
Son Dakika › Güncel › Denizli'de 1 Kilo 24 Gram Eroin Ele Geçirildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.