Denizli'de Çardak Havalimanında Rüşvet Operasyonu: 4 Tutuklama - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Denizli'de Çardak Havalimanında Rüşvet Operasyonu: 4 Tutuklama

Denizli\'de Çardak Havalimanında Rüşvet Operasyonu: 4 Tutuklama
08.08.2023 10:14

Denizli'de Çardak Havalimanında düzenlenen operasyonda, dış hatlar yolcularından rüşvet aldıkları iddia edilen 1 polis memuru, 1 gümrük muhafaza memuru ve 2 İranlı tercüman tutuklandı. Tutuklanan şüphelilerin, İranlı yolculardan rüşvet aldıkları, kaçak alkol ve tarihi eser geçişi suçlarına karıştıkları öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DENİZLİ (İHA) – Denizli'de Çardak Havalimanında düzenlenen operasyonda dış hatlar yolcularından rüşvet aldıkları iddia edilen 1 polis memuru ve 1 gümrük muhafaza memuru ile 2 İranlı tercüman tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; Çardak Havalimanındaki rüşvet iddiaları üzerine, cumhuriyet savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma çerçevesinde düzenlenen operasyonda rüşvet iddialarına adı karışan polis memuru A.B. ve gümrük muhafaza memuru M.B. ile İranlı tercüman M.A. ve M.K. gözaltına alındı. İfade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerin tamamı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tutuklanan kamu görevlilerinin Çardak Havalimanı Dış Hatlar Terminalini kullanan ve vizeleri dolan İranlı yolculardan rüşvet aldıkları, yasa dışı yollardan kaçak alkol ve tarihi eser geçişi suçlarına karıştıkları öne sürüldü. Tutuklanan İranlı tercümanların da ifadelerinde, kendilerini polis memuru A.B.'nin rüşvet almaları konusunda teşvik ettiğini söyledikleri ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizli'de Çardak Havalimanında Rüşvet Operasyonu: 4 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement