Denizli'de Esnaf Mum Işığında Çalışıyor - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Esnaf Mum Işığında Çalışıyor

Denizli\'de Esnaf Mum Işığında Çalışıyor

Elektrik kesintisi tüm Türkiye’de hayatı olumsuz etkilerken, Denizli’de bazı esnaf mum ışığında çalışıyor.

31.03.2015 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elektrik kesintisi tüm Türkiye'de hayatı olumsuz etkilerken, Denizli'de bazı esnaf mum ışığında çalışıyor.

Türkiye'de sabah saatlerinde olan elektrik kesintisinden dolayı adeta hayat durdu. Elektrik kesintisinden dolayı Denizli'de de vatandaşlar zor anlar yaşarken, esnaf da çalışmak için çabalarını sürdürüyor. Elektriklerin gitmesinin ardından kendince çözüm bulmaya çalışan esnaf çareyi mumda buldu. Gazi Bulvarı üzerinde bulunan bir kafede hamburger yapan çalışanlar, elektrik kesintisinden dolayı işlerini mum ışığında sürdürmeye çalışıyor. Hamburger köftesini mum ışığının altında ısıtmaya çalışan hamburger dükkanının sahibi zor şartlar altında çalıştıklarını söyledi.

Elektrik kesintisinin kendilerini zor durumda bıraktığını belirten Gürcan Yalçınkaya, "Elektrikler birden gitti. Biz de bu olaya hazırlıksız yakalandık. İşimizi devam ettirmek zorundayız. Bu yüzden mumları yakarak dükkanın çeşitli yerlerini aydınlatmaya çalışıyoruz. Mum ışığında da olsa işimize bakıyoruz. Elektriklerin ne zaman geleceği belli değil. İnşallah bir an önce gelir" dedi.

Hamburger dükkanına yemek yemeye giden bir vatandaş ise "Denizli'de hayat durdu. Böyle bir şey olamaz. Ne yiyip ne içtiğimizi anlamadık. Karanlıkta bir şeyler yedik sadece. Bir an önce gelir diye bekliyoruz" ifadelerini kullandı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizli'de Esnaf Mum Işığında Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement