Denizli Ucuz Atlatılan Kaza Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Denizli Ucuz Atlatılan Kaza Güvenlik Kamerasında

Ucuz atlatılan kaza güvenlik kamerasındaDENİZLİ'de, yolun karşısına geçerken motosikletin çarptığı, sonrasında sırayla otomobil ve bir minibüsün üstünden geçtiği 25 yaşındaki Oğuzhan Yılmaz, kazayı ayağındaki 2 kırıkla atlattı.

31.01.2017 19:03

Ucuz atlatılan kaza güvenlik kamerasında

DENİZLİ'de, yolun karşısına geçerken motosikletin çarptığı, sonrasında sırayla otomobil ve bir minibüsün üstünden geçtiği 25 yaşındaki Oğuzhan Yılmaz, kazayı ayağındaki 2 kırıkla atlattı. O anlar ise bir işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Denizli- Ankara Karayolu'nda Akhan Mevkii'nde 21 Ocak Cumartesi günü meydana gelen ve bir işyerinin güvenlik kamarasınca kaydedilen kaza, görenleri şaşırttı. Yolun karşısına geçmek isteyen Oğuzhan Yılmaz'a önce bir motosiklet çarptı. Yola savrulan ve acı içinde kıvranan Yılmaz'ın üstünden daha sonra bir otomobil ve bir minibüs geçti. Kaza sonrası yolun sol şeridinde yüzükoyun baygın halde yatan Yılmaz'ı, bir süre fark eden olmadı. Yanından araçlar, gelip geçti. Yaralıyı fark eden bir vatandaş, Yılmaz'ı yol kenarına çekip trafiği durdurmaya çalıştı. Daha sonra çevredeki vatandaşların da yardımıyla yol kenarına alınan Yılmaz, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı ayağındaki 2 kırıkla atlattığı belirlenen Yılmaz, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Ucuz Atlatılan Kaza Güvenlik Kamerasında
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Ucuz Atlatılan Kaza Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement