Denizlispor'da Gölcu Genkov Boluspor Maçında Dönüyor - Son Dakika
Güncel

Denizlispor'da Gölcu Genkov Boluspor Maçında Dönüyor

Denizlispor\'da Gölcu Genkov Boluspor Maçında Dönüyor

Denizlispor'un PTT 1'inci Ligde geride kalan 5 haftadaki en golcü oyuncusu olan Bulgar Andonov, vatandaşı Genkov'un takıma katılmasıyla daha da güçleneceklerini söyledi.

16.10.2014 13:10  Güncelleme: 13:18

Denizlispor'un PTT 1'inci Lig'de geride kalan 5 haftadaki en golcü oyuncusu olan Bulgar Andonov, vatandaşı Genkov'un takıma katılmasıyla daha da güçleneceklerini söyledi. Bucaspor ve Altınordu ağlarını sarsan ve takımının attığı 6 golün 2'sinde imzası bulunan Andonov, "Takımın asıl golcüsü Genkov. Maalesef sakatlığı uzun sürdü. Onun dönmesiyle hem benim verimim artacak hem de daha çok gol atacağız" dedi.

Genkov'un yokluğunda forvet hattında görev yaptığını ama gerçek mevkisinin forvet arkası olduğunu sözlerine ekleyen Bulgar futbolcu, "Denizlispor'daki üç yabancının da Bulgar olması kulübe çabuk uyum sağlamamıza neden oldu" diye konuştu.

Genkov ise, iyileştiğini ancak fizik kondisyon olarak yetersiz olduğunu söyleyerek, "Boluspor maçında tam olarak hazır hale gelirim. Hafta sonu deplasmanda Albimo Alanyaspor'u yeneceğimizi düşünüyorum. arkadaşlarıma güveniyorum" dedi.

MEHMET CANSIN, PASTA OLDU

Denizlisporlu futbolcular Mehmet Cansın'ın 22'nci yaş gününü Brezilya usulü kutladı. Antrenmanın ardından takım arkadaşları tarafından un ve yumurtaya bulanan Mehmet Cansın, "Doğum günümü kutlayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ama epey eziyet çektim. Duş aldıktan sonra bile yumurta kokusu burnumdan gitmedi. Brezilya usulü değilde Türk usulü doğum günü kutlasak daha iyi olurdu" ifadelerini kullandı. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor'da Gölcu Genkov Boluspor Maçında Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement