Denizlispor'da Palaz'dan Süpriz Çıkış: Cendereden Kurtulmanın Yollarını Arıyoruz - Son Dakika
Son Dakika Logo

Denizlispor'da Palaz'dan Süpriz Çıkış: Cendereden Kurtulmanın Yollarını Arıyoruz

Denizlispor\'da Palaz\'dan Süpriz Çıkış: Cendereden Kurtulmanın Yollarını Arıyoruz
21.04.2016 13:10

Ptt 1'inci Lig'de düşmemek için çırpınan Denizlispor'da Teknik Direktör Koray Palaz, bazı kişi ve kurumların engellemelerine rağmen ligde kalmak için insanüstü bir çaba sarfettiklerini söyledi.

Ptt 1'inci Lig'de düşmemek için çırpınan Denizlispor'da Teknik Direktör Koray Palaz, bazı kişi ve kurumların engellemelerine rağmen ligde kalmak için insanüstü bir çaba sarfettiklerini söyledi.

Palaz, pazar günü deplasmanda oynanacak Samsunspor maçı öncesi süpriz çıkış yaptı. Genç teknik adam, "Şu anda büyük bir baskı altındayız ve bulunduğumuz cendereden kurtulmanın yollarını arıyoruz. Ama bu takım ligde kaldığı zaman, konuşma sırası bana gelecek" dedi. Takımı düşünmekten geceleri gözüne uyku girmediğini sözlerine ekleyen Koray Palaz, şöyle konuştu:

"Günü 24 saat değil, 26 saat yaşamaya başladık. Her saniyesinde kurtuluş için çare arar olduk. Tüm engellemelere karşın sonunda amacımıza ulaşıp bu takımı ligde bırakacağız. İşte o zaman ben konuşacağım."

Palaz, Karşıyaka derbisinin ikinci yarısında şans verdiği 17 yaşındaki Hüseyin Atakan'ı Samsunspor maçında da kadroya alacağını ekledi.

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor'da Palaz'dan Süpriz Çıkış: Cendereden Kurtulmanın Yollarını Arıyoruz - Son Dakika


Advertisement