"Depend" ile Hayattan Keyif Alın - Son Dakika
Güncel

"Depend" ile Hayattan Keyif Alın

"Depend" ile Hayattan Keyif Alın

Kimberly-Clark, özel ürünü "Depend Ultra Emici Külot" ile yetişkinlerin yaşam kalitelerini arttırıyor.

07.02.2012 15:04

Yetişkinlerin en önemli problemleri arasında yer alan idrar kaçırma, kağıt ve kişisel hijyen ürünlerinde dünya lideri Kimberly-Clark sayesinde sorun olmaktan çıkıyor. Kimberly-Clark tarafından geliştirilen Depend Ultra Emici Külotlar, yetişkinlere hayatın tadını çıkarma fırsatı sunuyor.

Türkiye'de idrar kaçırma sorunu yaşayan yetişkinlerin çoğu kendilerini kısıtlıyor, rahatça dışarı çıkamıyor, gittikleri her yerde ilk işleri tuvaletin yerini bulmak oluyor. Depend Ultra Emici Külotları tercih eden bireyler, idrar kaçırma endişesi olmadan diledikleri gibi sosyal hayatta yer alıyor ve gönül rahatlığıyla dışarı çıkabiliyor. Kadın ve erkeklerin anatomilerine uygun olarak tasarlanmış Depend Ultra Emici Külotlar, yetişkinlerin ihtiyacı olan korumayı ve güveni veriyor.

İç çamaşırı gibi giyilebilen Depend Ultra Emici Külotların üzerine rahatlıkla pantolon da giyilebiliyor. Elastik bel bölgesi ile vücuda tam olarak uyum sağlayan Depend Ultra Emici Külotlar, idrar kaçırma sorunu yaşayan bireylerin hayatlarına normal seyrinde devam etmelerine yardımcı oluyor.

Kaliteli yaşamı destekleyen Depend Ultra Emici Külotlar, yetişkinlere idrar kaçırma korkusundan uzakta gönül rahatlığıyla yaşama fırsatı veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Depend' ile Hayattan Keyif Alın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement