GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :
Kız öğrencinin, deprem sırasında korkarak gözyaşlarını tutamaması
AFAD ekipleri ve arkadaşlarının kız öğrenciyi sakinleştirmesi
Gözyaşlarını tutamayan Büyükgazi Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Gökçe Sultan'ın özel röportajı
Diğer öğrencilerden detaylar
AFAD ekiplerinin öğrencileri bilgilendirmesi Deprem simülasyonu tırında gözyaşlarını tutamadı
Sakarya'da simülasyon tırında yaşadığı depremde korkarak gözyaşlarına hakim olamayan kız öğrenci, AFAD ekipleri ve arkadaşları tarafından sakinleştirildi
Sakarya'da deprem simülasyon tırında verilen eğitime katılan kız öğrenci, deprem sırasında korkarak gözyaşlarını tutamadı.
Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü ekipleri, Afete Hazır Türkiye Projesi kapsamında Adapazarı ilçesindeki öğrencilere AFAD Mobil Simülasyon Merkezi Tırında deprem deneyimi yaşattı.
Sekiz kişilik gruplar halinde simülasyon tırındaki Deprem Sarsıntı Masasına giren öğrencilere, deprem anında ve sonrasında yapılması gerekenler konusunda bilgi verildi.
Büyükgazi Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Gökçe Sultan, deprem olduğu sırada gözyaşlarını tutamadı.
AFAD ekipleri ve arkadaşları tarafından sakinleştirilen Sultan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deprem tatbikatına geldiğini belirterek, "Çok korkunçtu, baya sallandı, ondan ağladım. Daha önce bir kere yaşadım, annem hemen 'Yanıma gel' dedi, o kadar ama sallanmamıştık, ilk defa yaşadık" diye konuştu.
Öğrenciler, daha sonra tırın mutfak bölümünde olası yangınlara karşı alınması gereken tedbirler konusunda bilgilendirildi.
Son Dakika › Güncel › Deprem Simülasyonu Tırında Gözyaşlarını Tutamadı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?