Depremzedelere Sahip Çıkan Esnaf - Son Dakika
Son Dakika Logo

Depremzedelere Sahip Çıkan Esnaf

17.01.2025 20:30

Kahramanmaraş'ta bir esnaf, deprem sonrası sokakta kalan kedilere bakarak onlara sahip çıktı.

Depremden sonra sokakta kalan kedilere sahip çıktı

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta bir esnaf depremden sonra soğukta ölmek üzere olan kedilere sahip çıktı.

Demirciler Çarşısı'nda marangozluk yapan Mustafa Tanır, deprem sonrası sahipsiz kalan ve soğukta ölmek üzere olan kedilere sahip çıkarak bugüne kadar bakımlarını üstlendi. Tanır, "Onları çok seviyorum, onlar benim arkadaşım gibi oldu" dedi.

"Onları sokakta bulduğumda yavruydu"

Kedileri soğuktan ölmek üzereyken bulduğunu söyleyen Tanır, "Burada bulunan kedilere bulduğumda yavruydu. O günden beri kedilere bakıyorum, besliyorum. Sabah buraya geldiğimde arabadan indiğimde beni karşılarlar, sevinirler" ifadesini kullandı.

"Arkadaşım gibi oldular"

Tanır, "O günden sonra hiç bir yere gitmiyorlar. Kendiler beni çok seviyor ben de onları çok seviyorum. Kış günü ölmesinler diye besliyorum. Hayvanlarda bir can taşıyor. Onları öldürmesinler hayvanlara baksınlar, beslesinler. Onların da yavruları var" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Depremzedelere Sahip Çıkan Esnaf - Son Dakika


Advertisement