Balıkesir'in Burhaniye Devlet Hastanesi'nde tedavi gören H.K.(74), tabancayla göğsüne ateş ederek intihar girişiminde bulundu.
Akşam saatlerinde meydana geldiği öğrenilen olayda ağır yaralanan H.K. ameliyata alınırken, yapılan müdahale sonrası Balıkesir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burhaniye Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Servisi'nde 4 günden bu yana yatmakta olan H.K. bu gün yanında bulundurduğu silahı göğsüne doğrultarak ateş etti. Silah sesinin duyulması üzerine odaya koşan görevliler, H.K'yi kanlar içinde buldu.
Ameliyata alınan H.K. daha sonra Balıkesir Devlet Hastanesi yoğun bakım servisine gönderildi.
H.K'nin kronik akciğer ve solunum yolu tedavisi için 2 Şubat'tan beri hastanede yattığı öğrenildi. İntihar girişiminde kullanılan tabancanın hastaneye nasıl sokulduğu ise merak konusu oldu.
- BALIKESİR
Son Dakika › Güncel › Devlet Hastanesinde Silahla İntihar Girişimi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?